Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/07/2015

Augmenta l'oferta de casals esportius a la ciutat

  L'alcaldessa Neus Lloveras, visitant un dels casals d'estiu    L'alcaldessa Neus Lloveras, visitant un dels casals d'estiu

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, acompanyada dels regidors Joan Giribet i Blanca Albà han visitat els infants i joves que aquests dies estan realitzant els casals d’estiu

Un cop acabat el curs escolar, als infants i joves de la ciutat se'ls obre la possibilitat de realitzar tot un seguit d'activitats centrades en el lleure i l'esport. Una àmplia i variada oferta que inclou 22 casals, 32 campus esportius, així com colònies, campaments o rutes.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú dóna suport a les iniciatives que les diverses entitats i associacions, sense afany de lucre, organitzen durant l'estiu, a través de la publicació de l'oferta conjunta en format llibret que es va fer arribar a la ciutadania a través de les escoles i centres educatius, centres cívics, biblioteques i l'OAC, a banda d'estar també disponible en format electrònic al web municipal.

Com ja ve sent habitual durant els darrers anys, l'Alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, ha volgut visitar alguns dels casals i campus que es fan a la ciutat, acompanyada del Regidor de Mobilitat, Serveis Viaris i Projectes, Joan Giribet, i de la regidora de Joventut, Gent Gran, Infància, Adolescència i Esport, Blanca Albà. La primera de les visites va ser als infants i joves que estan realitzant el campus de bàsquet, organitzat pel Club Nou Bàsquet Vilanova, a les instal·lacions del Complex Esportiu Municipal Isaac Gálvez, tant al pavelló principal com a la nova pista annexa. Seguidament es van desplaçar al Centre Cívic Molí de Vent, on l'associació Vilanova Actua realitza un Casal d'Estiu Inclusiu, adreçat a infants i joves amb discapacitat i sense. I, finalment, la darrera visita va ser al casal d'estiu organitzat per l'Associació de Veïns del barri de Mar, a l'IES Baix-a-Mar.

Podeu veure l'àlbum de fotografies de la visita aquí
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00