Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/12/2011

VNG col·labora amb la campanya 'Som el que fem, som el que mengem'

La campanya destaca als futbolistes del primer equip i als joves de la Masia com a referents     La campanya destaca als futbolistes del primer equip i als joves de la Masia com a referents

Tècnics de la Fundació FC Barcelona realitzaran, dimarts al pavelló Poliesportiu del Garraf, una xerrada sobre la importància de l'alimentació en l'esport

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú col·labora amb la campanya d'informació Som el que fem, som el que mengem. Aquest projecte, que du a terme la Fundació Futbol Club Barcelona, la Fundació Alícia i la Fundació SHE, té com a objectiu conscienciar a la població, i especialment als més joves, dels beneficis que suposa una bona alimentació.

En aquest sentit, tècnics de la Fundació FC Barcelona visitaran, dimarts a les 18.30 hores, el pavelló Poliesportiu del Garraf, on realitzaran una xerrada als nens i nenes que practiquen esport en aquesta instal·lació sobre els beneficis d'una bona alimentació en l'esport i en la salut en general. A més a més, també lliuraran diversos regals i material commemoratiu de la campanya.

Els jugadors del Barça com a exemple
La campanya Som el que fem, som el que mengem destaca als futbolistes del primer equip del FC Barcelona i als joves talents de la Masia com a referents per tal de sensibilitzar i promoure entre els nens i joves els bon hàbits alimentaris i de pràctica esportiva.

En aquest sentit, el lloc web de la campanya recull un gran volum de continguts sobre la importància de l'alimentació en la pràctica esportiva, de manera que es poden trobar des dels menús que es realitzen a la Masia fins a diversos consells pràctics, entre d'altres.

Més informació de la campanya
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00