Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/04/2008

VNG es promociona al Saló Internacional del Turisme de Barcelona

Imatge de l'estand de VNG Imatge de l'estand de VNG

L'estand de VNG informa de l'oferta en allotjaments, cultura, lleure i festes

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de la regidoria de Desenvolupament Local i Promoció de la Ciutat, participa en el Saló Internacional de Turisme a Catalunya, SITC, que se celebra a la ciutat de Barcelona fins al 20 d'abril.

En aquesta ocasió, l'estand de Vilanova i la Geltrú (número 209, del Palau 2) està situat al costat dels estands de deu municipis més de les comarques barcelonines, sota el paraigües de la marca 'Turisme Total. A prop de Barcelona'.

A l'estand de VNG els visitants poden trobar informació sobre l'oferta turística de la ciutat, els allotjaments, les visites culturals i guiades, així com el calendari anual de festivals i activitats de lleure i oci.

El SITC (Saló Internacional de Turisme a Catalunya) va rebre l'any passat 207.000 visitants. En total van ser 1.500 els expositors directes i indirectes, que hi van tenir presència. Hi va haver representació de 74 països i presència de totes les comunitats autònomes espanyoles.

Aquestes dades han consolidat el SITC com a líder en el sector de les fires adreçades al consumidor final. D'altra banda, constitueix una plataforma ideal perquè els operadors puguin contactat amb els futurs viatgers. Sobre tot amb el viatger català, que és qui general el 40% del turisme global espanyol.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00