Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/04/2010

Més d'un miler de persones visiten l'exposició de gravats d'Antoni Tàpies

L'exposició és oberta fins diumenge   L'exposició és oberta fins diumenge

Aquesta és la última setmana que es pot visitar la mostra, al Centre d'Art Contemporani La Sala

Fins aquest diumenge, 2 de maig, es pot visitar al Centre d'Art Contemporani La Sala, l'exposició de gravats d'Antoni Tàpies, La pell del real.

Inaugurada el 24 de març, fins a data d'avui l'exposició ha rebut la visita de 1.166 persones, de les quals una gran part ha participat de les diverses activitats paral·leles, que s'han organitzat al seu voltant.

De les més de mil persones que han visitat l'exposició, s'han comptabilitat una seixantena d'alumnes de segon de primària i un centenar d'alumnes de primària. També han gaudit de l'exposició gairebé una cinquantena d'alumnes de l'Escola Municipal d'Art i Disseny. Als tallers s'hi ha inscrit més d'una vintena de persones. Una xifra que es repeteix en l'assistència a l'Hora del Conte.

Tallers i visites guiades han estat els principals reclams d'una important mostra, organitzada i produïda per la Fundació La Caixa, que pretén ser un recorregut panoràmic pels llocs fonamentals de l'obra gràfica de Tàpies.

Per estructurar clarament les seves diferents aproximacions al paper, l'exposició s'ha dividit en tres apartats que s'articulen al voltant de tres motius iconogràfics molt significatius en l'obra del pintor barceloní: els objectes, el cos i l'escriptura.

A través d'aquests elements s'ha intentat traçar un mapa plàstic, una cartografia de paper de les inquietuds creatives de l'artista desenvolupades sobre aquest material, així com la seva originalitat en enfrontar-se a aquesta triple temàtica.

L'horari d'obertura de La Sala és de dimarts a dissabtes de 18 a 21 hores, i els dissabtes, diumenges i festius d'11 a 14 hores. Dilluns, l'espai és tancat.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00