Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/09/2014

La Sala obre temporada amb l'EMAID

La mostra es podrà visitar fins al 16 de novembre   La mostra es podrà visitar fins al 16 de novembre

Una mostra dels treballs de l'Escola Municipal d'Art i Disseny serveix per inaugurar la temporada de tardor al Centre d'Art Contemporani

Aquest divendres 3 d'octubre a les 12 h al Centre d'Art Contemporani LA SALA s'inaugura l'exposició "No neixen, es formen". El fil conductor de la mostra és el trajecte pels diferents punts d'inflexió de tres projectes finals, representatius dels diferents àmbits del disseny que s'imparteixen a l'Escola Municipal d'Art i Disseny de Vilanova i la Geltrú: disseny gràfic publicitari, disseny d'interiors, i disseny de videojocs i entorns virtuals.

Una selecció de projectes dels cicles formatius de grau superior que s'imparteixen al centre i en la que no només s'ensenya la resolució final del projecte, sinó sobretot el recorregut del procés creatiu i la conseqüent presa de decisions, amb la intenció d'evidenciar també el procés d'aprenentatge de l'alumnat.

La Sala acull aquesta mostra amb l'objectiu donar a conèixer el treball que realitzen els estudiants en els diferents cicles formatius. Els tres projectes que s'hi podran veure són: "Tuyo" de Sara Sanmartin (Gràfica Publicitària); "Aroma de cafè" d'Anna Oliva (Disseny d'Interiors); i "Claim the sky" de Ruben da Silva, Adrià Martorell i Marc Molina (Disseny de Videojocs i Entorns Virtuals).

L'exposició es podrà visitar fins al 16 de novembre a la Sala Oberta del Centre d'Art Contemporani LA SALA, i està organitzada conjuntament per l'EMAiD i LA SALA.© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00