Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/05/2014

Augmenta l'índex de satisfacció de les famílies que accedeixen a P3 de l'escola demanada en 1a opció

 Imatge del pati inifantil de l'escola l'Aragai     Imatge del pati inifantil de l'escola l'Aragai

VNG ha tornat a ser en aquest procés de preinscripció zona única

El període de preinscripció escolar de segon cicle d'Educació Infantil i Primària ha registrat un 88,70% de sol·licituds que han aconseguit entrar en la primera escola demanada com a primera opció. Respecte el curs anterior s'ha registrat un increment en l'índex de satisfacció que ha passat de 85,53% a 88,70%.

Pel que fa al curs de 1r d'Educació Secundària Obligatòria l'índex de sol·licituds que han aconseguit entrar a la primera opció se situa en el 85,40%.

El procés de preinscripció escolar d'enguany tornava a contemplar Vilanova i la Geltrú com a zona única a diferència dels tres cursos anteriors ( 2011/12; 2012/13 i 2013/14) en els quals el model de zonificació de la ciutat consistia en zones dinàmiques partint de l'adreça concreta de cada alumne/a. El Consell Escolar Municipal va decidir el desembre passat tornar al model de zona única a l'hora de procedir a fer les preinscripcions d'educació infantil i primària. Per a la regidora d'Educació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú "que tothom tingui novament els mateixos punts per accedir a un centre educatiu o un altre ha comportat un increment en l'índex de satisfacció de les famílies". A més, segons la regidora Llorens "també és important observar que ha augmentat fins a gairebé un 94% en el cas de P3 i fins a un 91% en el cas de 1r d'ESO, si també és té en compte la segona opció".

A banda de l'índex de satisfacció de les famílies, el procés de preinscripció escolar a VNG ha suposat que l'escola Aragai compti de nou amb dos grups de P3. La bona acollida que ha tingut aquesta decisió del Departament d'Ensenyament, va ser un dels temes que la regidora d'Educació va tractar amb la directora de l'escola Aragai, dijous durant la visita que va fer al centre. Ariadna Llorens va destacar, en finalitzar la visita "la bona feina que es fa des del centre i la implicació de l'equip directiu i la comunitat educativa de l'escola Aragai en tots els projectes i programes educatius que es duen a terme a la ciutat". Ariadna Llorens va recordar que l'escola Aragai està en funcionament a Vilanova i la Geltrú des de l'any 1978.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00