Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/05/2011

El congrés Genmob reuneix avui a VNG les últimes tendències i projectes en telefonia mòbil intel·ligent

L'auditori de Neàpolis s'ha omplert en la inauguració L'auditori de Neàpolis s'ha omplert en la inauguració

La incidència de l'avenç tecnològic en l'economia ha estat un argument destacat en la inauguració, aquest matí

La importància de la tecnologia per al desenvolupament econòmic ha estat un dels elements més destacats en la inauguració del Genmob-The Smartphone Day, el congrés sobre smartphones (telèfons intel·ligents), que té lloc avui a Vilanova i la Geltrú. Durant tot el dia se celebra a Neàpolis aquesta trobada d'experts en telefonia mòbil d'última generació, per tal de donar a conèixer i compartir tendències i projectes.

En l'obertura de la jornada aquest matí, l'alcalde de Vilanova i la Geltrú, Joan Ignasi Elena, ha destacat l'aposta per la recerca tecnològica com a motor de l'economia local, i el valor del treball conjunt entre la universitat, l'administració i l'àmbit empresarial. El regidor de Desenvolupament Local, Societat de la Informació i Promoció de la Ciutat, Tomàs Àlvaro, ha recordat que Neàpolis ja va ser creat amb aquest propòsit i que el treball per crear teixit econòmic de base tecnològica està donant els seus fruits.

Per la seva banda, Enric Trullols, director del Campus de la UPC a Vilanova i la Geltrú, ha parlat de la bona entesa per tirar endavant projectes com l'Smartphone Day, mentre que el responsable de recerca de la UPC, Valentí Guasch, ha volgut destacar el capital humà i els projectes en funcionament que hi ha a la ciutat i que permeten treballar en la recerca especialitzada. 

Durant tot el dia es succeeixen les conferències, xerrades i demostracions de projectes relacionats amb els telèfons mòbils intel·ligents. Podeu consultar el programa a la web de Genmob

Fotos de la jornada

Notícies relacionades 
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00