Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/04/2009

Carme Capdevila visita les obres de la Plataforma de Serveis a la Dependència

La consellera ha vist els plànols de la futura Plataforma La consellera ha vist els plànols de la futura Plataforma

Carme Capdevila ha conegut les actuacions municipals en atenció a les persones i els projectes de recerca que es desenvolupen a la ciutat

La visita de la consellera d'Acció Social, Carme Capdevila, avui a Vilanova i la Geltrú ha servit per posar al dia les qüestions relacionades amb polítiques de suport a les persones, especialment en l'àmbit de l'atenció a les dependències. La consellera ha estat a la Plataforma de Serveis d'Atenció a la Dependència i al Centre d'Estudis Tecnològics per a la Dependència i la Vida Autònoma.

Carme Capdevila ha arribat a l'Ajuntament de la ciutat al voltant de les 11 del matí, on l'han rebuda l'alcalde, Joan Ignasi Elena, i diversos regidors i regidores. Després de signar el Llibre d'Honor de la Ciutat, s'ha mantingut una reunió de treball. Al migdia, la consellera ha pogut conèixer l'estat de les obres de la Plataforma de Serveis d'Atenció a la Dependència i posteriorment ha estat al Centre d'Estudis Tecnològics per a l'Atenció a la Dependència i la Vida Autònoma, ubicat a Neàpolis. En aquest espai ha conegut els projectes en marxa i els que es volen impulsar properament. Carme Capdevila ha manifestat que la recerca en la promoció de l'autonomia personal de les persones és una de les prioritats de la seva conselleria.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00