Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/02/2014

Neàpolis tornarà a ser present al Mobile World Congress de Barcelona

L'Agència Pública de l'Ajuntament de VNG participa per tercer any al MWC   L'Agència Pública de l'Ajuntament de VNG participa per tercer any al MWC

El Govern aposta per potenciar Vilanova i la Geltrú com a ciutat de referència del coneixement i la tecnologia mòbil i de videojocs

L'Agència Pública d'Innovació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Neàpolis tornarà a ser present per tercer any consecutiu, a la fira mundial de referència del sector de la telefonia mòbil. El Mobile World Congress (MWC) que se celebra a Barcelona del 24 al 27 de febrer reuneix les empreses i institucions capdavanteres del sector. L'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras i la regidora de Tecnologies i Societat del Coneixement de l'Ajuntament de VNG, Ariadna Llorens, han explicat avui des de la seu de l'Agència Pública d'Innovació els principals objectius alhora de participar novament en aquest esdeveniment mundial.

Pe a Neus Lloveras la participació, juntament amb la Generalitat en el MWC, "ha de facilitar els contactes amb empreses per tirar endavant i projectar Vilanova i la Geltrú en aquest àmbit". Segons l'alcaldessa de la ciutat, el sector de la tecnologia mòbil "és un sector en creixement i cal aprofitar aquesta oportunitat".

D'altra banda, la regidora de Societat del Coneixement ha parlat de l'impacte que té aquesta fira a nivell nacional amb un volum de negoci de més 350 milions d'euros i s'ha referit al sector TIC afirmant que "actualment ja suposa un 7% del PIB i és el sector que esdevé la principal aposta de la Generalitat com a fil conductor per a la recuperació de l'economia catalana". En relació al congrés, la regidora Llorens ha avançat que dilluns 24 de febrer, participarà a la trobada que se celebrarà amb el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig i empreses i institucions del MWC. Així mateix, es preveu que aprofitant la celebració del congrés, dijous 26 de febrer visiti Neàpolis una delegació egípcia interessada en conèixer el model d'agència pública que hi ha a la ciutat. En aquest sentit, la regidora de Societat del Coneixement ha destacat que "Neàpolis té un volum de negoci de 2,9 milions d'euros amb 226 persones que hi treballen, amb 7 empreses que hi tenen la seva seu a l'edifici; amb més de 30 emprenedors al cowork i amb 5 grups de recerca de la UPC instal·lats a la segona planta".
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00