Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/04/2016

Tres projectes de l'EMAiD a la Jornada d'Art i Disseny

La jornada se celebra dijous vinent a Barcelona  La jornada se celebra dijous vinent a Barcelona

L'Escola Municipal d'Art i Disseny de VNG exposa 3 projectes a la 3a Jornada d'Art i Disseny organitzada pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya

El Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya organitza per dijous 5 de maig la tercera edició de la “Jornada d'Art i Disseny: de l'escola a l'empresa”, amb l'objectiu de fomentar la participació de les escoles d'art i disseny i del món empresarial.

La jornada, que se celebrarà a l'Auditori AXA de l'Illa Diagonal, a Barcelona, servirà per veure exposats els millors projectes finals dels alumnes dels cicles formatius de grau mitjà i superior de les 27 escoles d'art i disseny de Catalunya.
Entre aquests, a la part expositiva hi haurà 3 projectes finals representatius dels cicles de grau superior de l'Escola Municipal d'Art i Disseny de Vilanova i la Geltrú:
Pel que fa al Cicle Formatiu de Grau Superior de Gràfica Publicitària, l'alumna Paula Carballo exposa el projecte “Lora Limón i col·lecció Eugosto”, que podeu veure aquí.

Del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Animació, Disseny de videojocs i entorns virtuals, l'alumna Judit Ouro presenta el projecte “Sexy Space Adventures”, que podeu veure aquí.

I finalment, pel que fa al Cicle Formatiu de Grau Superior de Projectes i Direcció d'obres de decoració, l'alumna Dominika Sadlowska presenta el projecte “Tall, taller de costura”, que podeu veure aquí.

A la jornada de dijous a Barcelona també hi haurà diferents taules rodones sobre l'ensenyament i les empreses d'arts plàstiques i disseny, i exposicions orals de projectes finals.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00