Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/11/2007

Continuen les activitats al Museu Balaguer a l'entorn de l'exposició 'Del Nil a Catalunya, el llegat d'Eduard Toda'

  Fotografia que forma part de l'exposició  Fotografia que forma part de l'exposició

La segona de les visites comentades a l'exposició i una xerrada a càrrec del comissari de la mostra, propostes per als pròxims dies

El Museu Víctor Balaguer continua amb les seves activitats al voltant de l'exposició "Del Nil a Catalunya, el llegat d'Eduard Toda ". La primera de les activitats, programada per aquest diumenge a les 12 hores, és la segona visita comentada a l'exposició que finalitzarà amb un petit tast de te i pastes egípcies. Per poder-hi assistir és imprescindible reservar plaça al telèfon del Museu Víctor Balaguer (93 815 42 02). 

El preu de l'activitat és de 4 euros per persona. D'altra banda, el dimecres dia 21 de novembre, a les 19.30 hores, tindrà lloc la conferència "Eduard Toda i l'Antic Egipte", a càrrec de Josep Padró, comissari de l'exposició i catedràtic d'Història Antiga de la Universitat de Barcelona. Als assistents a aquesta conferència se'ls obsequiarà amb el Catàleg de la col·lecció egípcia del Museu Balaguer, elaborat pel mateix Josep Padró. 

A més a més, durant el temps que duri l'exposició temporal tots els visitants rebran una entrada promocional de 2x1 per visitar el Museu Egipci de Barcelona. Per últim recordar que aquesta és la darrera setmana en que es podrà visitar a la Casa Marquès de Castrofuerte l'exposició "Museu Imaginari. La pintura d'Àngel Castanyer", formada per una cinquantena de miniatures de les obres dels grans artistes del segle XVI al XX. L'horari d'obertura de la sala és de dilluns a divendres de 17 a 20h.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00