Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/11/2012

Itinerari pel nucli antic i visita teatralitzada a Can Papiol

Saló de ball de Can Papiol Saló de ball de Can Papiol

Els dos darrers caps de setmana de novembre ofereixen noves oportunitats per visitar el museu

El dissabte 17 de novembre, a les 12.30 h, tindrà lloc l'activitat La Vilanova d'abans. Un Itinerari urbà pel nucli antic per conèixer l'entramat urbà vilanoví del segle XIX i observar les edificacions més notables. La passejada inclou una visita comentada al Museu Romàntic Can Papiol, un dels museus més emblemàtics i significatius de la ciutat.

L'activitat té una durada de 2 hores i el preu és de 5 euros per persona.
Les places són limitades i cal reservar prèviament al telèfon 93 893 03 82 o al correu electrònic museupapiol@vilanova.cat

I el dissabte 24 de novembre, a les 18 h, tindrà lloc una nova visita teatralitzada a Can Papiol. Hostes vingueren que de casa ens tragueren està ambientada en l'arribada de les tropes franceses a Vilanova i la Geltrú i consisteix en un recorregut guiat per les estances de la casa de la mà d'uns personatges de l'època. Els actors condueixen el públic per les dependències mentre aquests van coneixent com vivia i quins costums tenia la societat catalana del XIX.

El preu és de 10 euros per persona i s'ha de pagar anticipadament a la taquilla del Museu o per transferència bancària. Les places són limitades i cal fer reserva prèvia al telèfon del museu 93 893 03 82 o bé al correu electrònic museupapiol@vilanova.cat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00