Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/05/2015

Rebuda a Marcos Bajo, participant de la Volta Solidària a Catalunya per les malalties minoritàries

    Marcos Bajo, amb l'alcaldessa i les regidores vilanovines    Marcos Bajo, amb l'alcaldessa i les regidores vilanovines

L'esportista té com a repte recórrer el perímetre del país, passant per 63 poblacions

A primera hora del matí, l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, acompanyada de les regidores Blanca Albà i Glòria Garcia, han donat la benvinguda a Marcos Bajo. Un esportista que aquests dies està realitzant una volta solidària a Catalunya, en favor de la recerca de recursos per a la lluita contra les malalties minoritàries. L'objectiu és doncs, promoure la investigació i la millora de la qualitat de vida de les persones afectades per aquests tipus de malalties, moltes d'elles sense cura, que pateixen 5 de cada 10.000 habitants. A Catalunya hi ha més de 300.000 persones afectades per una malaltia minoritària.

Marcos Bajo, que pateix una d'aquestes malalties i una discapacitat visual, s'ha posat com a repte, recórrer el perímetre del país. Més de 900 quilòmetres, en 19 etapes consecutives, que el portarà a visitar 63 poblacions catalanes.

Arribada de Marcos Bajo a la plaça de la Vila
Després de les salutacions, l'esportista, que anava de la mà d'una corredora invident, ha marxat de la ciutat acompanyat per un grup de corredors i corredores del club vilanoví Xterra, per fer l'etapa d'avui.

Fotografia del grup
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00