Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/04/2011

Vilanova i la Geltrú viu un Sant Jordi multitudinari

Els vilanovins han celebrat la diada omplint la rambla Principal         Els vilanovins han celebrat la diada omplint la rambla Principal

Els vilanovins i vilanovines han gaudit del bon temps omplint la rambla Principal durant tota la diada

Vilanova i la Geltrú viu durant tot el dia d'avui una diada de Sant Jordi multitudinària. Els vilanovins i vilanovines han gaudit del bon temps i han omplert, durant tota la jornada, la rambla Principal, que un any més ha tornat a ser el punt neuràlgic de la celebració.

Els ciutadans i ciutadanes que han visitat la rambla Principal han pogut trobar diverses parades en les quals s'oferien tot tipus de roses i de llibres, així com d'altres en les que es podien adquirir productes artesanals relacionats amb la diada. 

Els vilanovins i vilanovines han omplert la rambla
En aquest sentit, els llibreters presents a la rambla han valorat molt positivament el ritme de vendes i han coincidit a destacar que els principals llibres venuts han estat Si tu em dius vine ho deixo tot... però diguem vine, d'Albert Espinosa, L'home de la maleta, guanyador del Premi Sant Jordi 2011 escrit per Ramon Solsona, i Excuses per no pensar, d'Eduard Punset. 

Llibres de Sant Jordi 2011
La poesia i els poetes i poetesses locals ha estat també el protagonistes de la diada mitjançant les banderoles que pengen en diversos indrets de la rambla amb poemes d'autors que han nascut o resideixen a la ciutat, com per exemple Jorge Brotons, Raquel Casas, Teresa Costa-Gramunt, Cristina Grisolía, Dolors Juan, Joan Martorell, Heribert Masana, Francesc Pasqual, Pere Tàpias i Ruben Garcia. 

Una de les activitats destacades de la diada ha estat la presentació, aquest matí, de la reedició del llibre La Unió Vilanovina 1862-1936, que recull els primers 75 anys d'història de societat.

A més a més, durant tot el dia d'avui el Museu Víctor Balaguer ha celebrat, com ja es tradicional, una Jornada de Portes Obertes. 

Consulta l'àlbum fotogràfic Sant Jordi 2011
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00