Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/03/2017

Reunió del Consell de Centre del Centre Ocupacional de la Mancomunitat TEGAR Garraf

La regidora Ariadna Llorens hi participa com a representant de l'Ajuntament de VNG

El Centre Ocupacional de la Mancomunitat TEGAR del Garraf va celebrar dimarts la reunió de consell de centre, òrgan de representació de tots els estaments del centre ocupacional: usuaris del Servei Ocupacional d'Inserció (SOI) i del Servei de Teràpia Ocupacional (STO), treballadors, famílies i Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a banda de la gerència de la Mancomunitat TEGAR Garraf. La reunió, que se celebra anualment, tenia per objectiu informar sobre la marxa general del centre, així com recollir les propostes que exposen usuaris i treballadors en relació al funcionament o les activitats del centre.

Aquest darrer consell de centre també va servir per conèixer la representant de la nova junta de l'Associació de Pares de la Mancomunitat TEGAR Garraf qui va explicar els projectes que tenen intenció de dur a terme.tegar2

En nom de l'Ajuntament de la ciutat assisteix a aquest òrgan de participació del centre la regidora delegada del TEGAR, Ariadna Llorens, qui prèviament a la reunió va visitar el Centre Ocupacional. En aquest sentit, Ariadna Llorens ha explicat que "la reunió del consell de centre em permet conèixer i avaluar com a regidora, d'una forma molt propera i directament amb les persones usuàries, famílies i professionals, el dia a dia del funcionament del centre". D'aquesta manera, ha afirmat la regidora Llorens, "es pot abordar des de la participació més directa els aspectes importants a mantenir o bé les millores que es proposen i cal realitzar".

El centre acull 114 persones usuàries d'ambdós serveis, el SOI: atén persones amb discapacitat intel·lectual i amb capacitat laboral que s'ha incorporat a la vida laboral activa per manca d'oferta o manca de preparació. Les activitats d'aprenentatge laboral que realitzen contemplen els manipulats, l'artesania, la jardineria i la missatgeria. Pel que fa al STO: atén persones adultes amb discapacitat intel·lectual superior al 65% i sense capacitat laboral. Les activitats d'ocupació terapèutica que realitzen contemplen el manipulats, l'artesania, la jardineria i els PAE de cuina, cistelleria i dolços creatius.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00