Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/03/2015

L'alcaldessa Neus Lloveras participa a l’obertura de l'Espai Penedès a Barcelona

La proposta compta amb el suport dels ajuntaments de Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès, El Vendrell i 15 cellers del Penedès

Els Tastavins Penedès van inaugurar aquesta setmana. amb els alcaldes del Penedès. l'Espai Penedès|BCN, un local situat al carrer Muntaner de Barcelona, a tocar amb la Gran Via, on es realitzen cada dia tastos, maridatges, cursos, conferències i presentacions relacionats amb el territori. 

L'Espai Penedès|BCN va obrir les seves portes fa quatre mesos i, des de llavors, la resposta ha estat molt positiva. Ja han visitat la sala més d'un miler de persones i s'han signat acords de col•laboració amb empreses, entitats i denominacions d'origen protegides catalanes. L'Espai està impulsat pels Tastavins Penedès, però compte amb el suport de 15 cellers del Penedès, i els ajuntaments de Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès i El Vendrell. A més, grups com Time Out, Club 3C, Subscriptors de La Vanguardia, El Tenedor, Vadevi o Atrapalo han apostat per la sala posant-lo al mapa dels locals de vins de la capital catalana. 

Entre els representants institucionals que van visitar la sala aquest passat dimarts s'hi podia comptar amb alcaldesses i alcaldes de Vilanova i la Geltrú, Cunit, Sant Jaume dels Domenys, el Pla, Subirats, Vilafranca del Penedès i representants de Pontons. Tots els alcaldes van destacar la importància de l'Espai Penedès|BCN per situar el Penedès al mapa i obrir-se a tota la població de Barcelona.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00