Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/07/2013

El director del SOC visita l'IMET i es reuneix amb l'alcaldessa i la regidora d'Ocupació de VNG

El director del SOC va veure les instal·lacions  i el material de l'EFAV        El director del SOC va veure les instal·lacions i el material de l'EFAV

Joan Aregio va visitar l'hangar de l'escola aeronàutica i va assistir a la reunió del Consell Rector de l'IMET

El director del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), Joan Aregio, va ser ahir dijous a Vilanova i la Geltrú per reunir-se amb l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras i la regidora d'Educació i Ocupació, Ariadna Llorens i per visitar l'Institut Municipal d'Eduació i Treball (IMET).

El recorregut per la instal·lacions va permetre al director del SOC conèixer l'hangar de l'Escola de Formació Aeronàutica (EFAV) de Vilanova i la Geltrú, que enguany, per primera vegada, ha obtingut finançament del Servei d'Ocupació de Catalunya mitjançant un conveni signat recentment. La regidora d'Ocupació, Ariadna Llorens va explicar al director del SOC que "en ple procés de matriculació per al curs 203-2014, ja hem copsant un increment important de demanda de places per fer la formació i obtenir la titulació en tècnic de manteniment d'aeronaus en les modalitats que imparteix l'escola".

A banda de l'hangar, el director del SOC, Joan Aregio també es va interessar per la tasca que es du a terme des del Club de la Feina, al segon pis de l'IMET i sobre la possibilitat de millorar els recursos que el SOC i l'IMET tenen al seu abast per facilitar la recerca de feina a les persones en situació d'atur. 

visita Aregio 2 El director del SOC, l'alcaldessa de VNG i la regidora d'Ocupació al Club de la Feina

Després de la visita, el director del SOC va assistir al Consell Rector de l'IMET, òrgan de govern i administració de l'institut municipal. Segons ha explicat al regidora Ariadna Llorens "el director del servei d'ocupació va aprofitar la participació al Consell Rector per interessar-se i aprofundir en les polítiques actives d'ocupació que estem fent a la ciutat". Així mateix, segons Ariadna Llorens, el director del SOC va posar de relleu "la capitalitat de Vilanova i la Geltrú com a punt de referència del Servei d'Ocupació de Catalunya, tant per la seva llarga experiència com pels bons resultats que està obtenint l'IMET i es va comprometre a seguir recolzant la ciutat dins de les possibilitats del servei d'ocupació".
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00