Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/04/2008

Celebració del 5è aniversari de la Cardona Torrandell

Avui, 11 d'abril, la biblioteca celebra 5 anys Avui, 11 d'abril, la biblioteca celebra 5 anys

La biblioteca municipal convoca un premi d'investigació i exposa la biblioteca personal d'Armand Cardona Torrandell

Avui divendres 11 d'abril la Biblioteca Armand Cardona Torrandell celebra el seu cinquè aniversari.

Des de principis d'abril, la biblioteca municipal du a terme exposicions lligades a aquest aniversari com la mostra 'Construint biblioteques públiques: nous espais per a la cultura' o l'exposició '5 anys de la Biblioteca en imatges i en xifres'.

Els principals actes commemoratius però, es duran a terme a partir d'aquest divendres amb la presentació del Premi Armand Cardona Torrandell i de la biblioteca personal del pintor vilanoví, que la família Cardona va cedir a la biblioteca l'any 2005. Aquesta exposició es podrà visitar fins al 26 d'abril.

Avui divendres a les 18 hores es farà l'Hora del Conte El Gat de la Cardona, a càrrec de Carme Jariod. Es tracta d'un conte creat pel personal de la mateixa biblioteca que comptarà amb un nou personatge, amic de la Ratoliva, creat per Esther Sampietro.

Pel que fa a la creació del Premi Armand Cardona Torrandell, aquest té per objectiu estudiar la influència de la literatura en l'obra del pintor, està convocat per la mateixa biblioteca municipal i finançat per l'empresa Prysmian Cables & Systems.

Ja dissabte, 12 d'abril, a les 12 hores, a la Biblioteca Armand Cardona Torrandell es durà a terme l'Hora del Conte en llenguatge de signes. El conte El secret de la lluna l'explicaran els seus autors, Susana Peix i Víctor Capdet.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00