Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/01/2009

Aquest divendres es posaran a la venda als estancs la T-Activa i la T-Jove

Aquests abonaments de 10 viatges al bus urbà representen importants descomptes

A partir d'aquest divendres, 9 de gener, ja es poden adquirir als estancs de la ciutat els nous títols de transport del bus urbà per al jovent fins als 25 anys, la T-Jove, i per a les persones majors de 65 anys i/o amb 65% de minusvalidesa, la T-Activa.

La T-Jove, que costa 4,40 euros, redueix un 35% el preu de l'abonament de 10 desplaçaments. Aquesta mesura pretén animar la gent jove a fer servir el bus urbà i a la vegada disminuir els costos a les persones que viatgen amb infants. Per altra banda, la T-Activa, que es ven a 3,40 euros, suposa un descompte del 50%. Aquest nou títol substitueix la T-Verda i es pot adquirir únicament presentant el Carnet municipal de pensionista o la Targeta Activa, que expedirà properament l'Ajuntament de la ciutat.

Un dels principals avantatges d'aquests nous títols de transport, així com de l'abonament convencional de 10 viatges T-10, és la possibilitat de fer transbordament durant una hora i quart des del moment en què s'han validat. A banda, per viatjar amb el bus urbà continuen sent vàlids tota la gamma de títols integrats de l'Autoritat de Transport Metropolità.

El 2009 el títol T-10 costa 6,75 euros i el títol senzill, 1,10 euros. Els títols adquirits l'any 2008 serveixen fins al 28 de febrer de 2009. Els autobusos urbans de Vilanova i la Geltrú són gestionats per l'empresa Transports Ciutat Comtal.

Parades 37 i 38 fora de servei avui i demà

D'altra banda, les parades 37 i 38 de la línia 2 del bus urbà estan afectades per unes obres al carrer de la Fuensanta durant avui i demà. La parada 37, de la plaça del Sol, es farà a la vista a l'avinguda de Vilafranca amb el carrer de la Fuensanta. La parada 38, entre els carrers de València i de Saragossa, queda anul·lada. Aquesta situació es dona entre avui dimecres 7 de gener i les 10 del matí de demà dijous 8 de gener.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00