Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

31/10/2013

El Bicipark obre 24 hores

El Bicipark es va inaugurar oficialment a mitjans d'abril    El Bicipark es va inaugurar oficialment a mitjans d'abril

Díns Garraf, l'empresa de la Fundació Formació i Treball que gestiona el Bicipark, ha ampliat l'horari de funcionament de l'aparcament vigilat per a bicicletes a la plaça d'Eduard Maristany

El passat mes d'abril s'inaugurava el Bicipark, un aparcament vigilat per a bicicletes a la plaça de l'estació de tren, per donar un servei que els usuaris reclamaven feia temps, farts dels robatoris de bicicletes a la zona.
El Bicipark ha estat obert des de les 6 del matí fins a les 10 de la nit, però per adaptar-se a les necessitats dels usuaris s'ha decidit ampliar l'horari de funcionament i es pot utilitzar les 24 hores.
Per aquest motiu s'ha instal·lat portes automàtiques que funcionen amb targeta durant les hores nocturnes, i diverses càmeres de seguretat que són un reforç de seguretat, ja que segueix havent personal diürn de vigilància donat que l'esperit de l'empresa és la inserció laboral de persones en risc d'exclusió.

Per la seva banda, la regidoria de Serveis Viaris de l'Ajuntament de VNG ha incrementat la lluminositat de la zona posant nous focus i podant els arbres de la zona per guanyar visibilitat de les càmeres.

Des de l'empresa Dins Garraf s'ha explicat que la intenció és anar oferint millores en el servei als usuaris. És per això que s'ha ampliat el servei d'aparcament les 24h, i que s'han introduït altres novetats, com la posada en funcionament del servei de reparacions al taller que hi ha dins la instal·lació, o la posada en marxa, en les properes setmanes, d'un servei de venda de bicicletes de segona mà recuperades a preus socials.

Actualment hi ha 80 abonats al servei, amb una mitjana d'usuaris diària de 70 persones. La previsió és que augmentin els abonats amb l'ampliació d'horari.
Recordem que el cost de l'abonament mensual és de 10 euros, 9 per als estudiants, persones jubilades o a l'atur.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00