Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/01/2011

El CEM Parc del Garraf celebra el seu 6è aniversari

Les sessions d'spinning tenen molta acceptació entre el públic     Les sessions d'spinning tenen molta acceptació entre el públic

Durant tot el matí s'han dut a terme diverses activitats esportives tant a l'interior com a l'exterior de les instal·lacions

El Complex Esportiu Municipal Parc del Garraf ha celebrat, durant tot el matí d'avui, el seu 6è aniversari. Els abonats i el públic en general ha pogut gaudir de les diverses activitats esportives organitzades tant a l'interior de les instal·lacions, com classes d'spinning, fitness o piscina, com a l'exterior, amb la sortida de mountain bike o una caminada popular.

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova, Salvador Becerra, i el vicepresident de la Federació Catalana de Bàsquet, Francesc Navarro, han visitat el complex esportiu i han comprovat l'èxit de participació ciutadana a la celebració. 

Inflables
A banda de les activitats esportives comentades anteriorment, la jornada també ha tingut un caire més lúdic on els infants han estat els protagonistes, ja que han pogut gaudir d'una zona d'inflables i d'una xocolatada. 

Descarrega't la foto de portada
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00