Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/10/2012

Horaris especials al cementiri municipal en motiu de tots sants

Imatge interior del cementiri de VNG Imatge interior del cementiri de VNG

El cementiri municipal de VNG organitza una visita guiada aquest diumenge i amplia l'horari de visita des de dissabte fins divendres 2 de novembre.

En motiu de la celebració del dia de Tots Sants, com cada any el cementiri municipal de VNG organitza diverses activitats.
L'Ajuntament de la ciutat i l'empresa Funerària Vilanova, que gestiona el cementiri a través de Serveis Funeraris Integrals, informen els ciutadans de l'horari de visita ampliat per aquests dies:

Des d'aquest dissabte i fins divendres vinent, dia 2, es podrà entrar al cementiri de 9 del matí a sis de la tarda.

A banda d'aquesta ampliació horària, la Policia Local ha informat que, com ja és habitual, es reforçarà la presència d'agents de trànsit a la zona per evitar embussos.

Les persones que utilitzin el transport públic (autobús i taxi) podran entrar al cementiri per la porta principal, així com també persones amb mobilitat reduïda. Si s'utilitza el vehicle privat, cal accedir per la rambla de Sant Jordi i estacionar a la mateixa rambla de Sant Jordi o bé a l'aparcament del Pavelló Poliesportiu del Garraf. Per a aquestes persones s'habilitarà l'entrada al cementiri per la porta que hi ha a la rambla de Sant Jordi.

El dia 2, dia dels Fidels Difunts, la capella del cementiri acollirà una missa en memòria dels difunts a les quatre de la tarda.

Aquest proper diumenge, dia 28, s'organitza un visita guiada que ha de servir per conèixer aspectes històrics i obres d'art funerari d'importants escultors. El recorregut titulat "L'ànima artística del cementiri" inclou la visita a les tombes de vilanovins il·lustres, com Víctor Balaguer, Manuel de Cabanyes, Joaquim Mir o Francesc Gumà. La visita, que comença a les 12 del migdia, és gratuïta, però les places són limitades i cal inscriure's prèviament trucant al 619.33.75.84.

El cementiri de Vilanova ha realitzat diverses tasques de manteniment i millora el darrer any, com la substitució de la porta del magatzem, la pintura de diverses zones, la impermeabilització d'una via, o les millores en les zones de jardí. També s'ha ampliat el cementiri amb noves agrupacions de nínxols i hipogeus.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00