Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/10/2014

Patrícia Gabancho presenta el seu llibre 'Les dones de 1714' a VNG

Conxi Martínez, Neus Lloveras, Patrícia Gabancho i Montserrat Comas Conxi Martínez, Neus Lloveras, Patrícia Gabancho i Montserrat Comas

L'acte formava part dels actes del Tricentenari i estava organitzat per Dones d'Empresa

L'escriptora Patrícia Gabancho va presentar ahir el seu llibre “Les dones del 1714” a Vilanova i la Geltrú, dins dels actes de commemoració del Tricentenari. L'acte estava organitzat per Dones d'Empresa de l'ADEG i va tenir lloc a la biblioteca Víctor Balaguer.

L'escriptora va explicar quin havia estat el procés per escollir les dones presents en el llibre i de quina manera havia ant recopilant-ne la informació. També va parlar de “les dones del 1714” la directora de la biblioteca, Montserrat Comas. 

Llibre les dones de 1714, 2

La presentació de l'acte va anar a càrrec de Conxi Martínez, en representació de Dones d'Empresa de l'ADEG. La vetllada es va completar amb una desfilada de moda de l'època, comentada per l'estilista Sílvia Doménech, que va fer un repàs a les diferents vestimentes segons la condició social de les persones durant el segle XVIII.

La cloenda va anar a càrrec de l'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, que va destacar la importància del fet de rescatar la història de les dones en un període on no formaven part de la vida pública.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00