Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/05/2007

Se signa un conveni entre l'Ajuntament de VNG i AUCAT

Signatura del conveni entre l'Ajuntament i AUCAT   Signatura del conveni entre l'Ajuntament i AUCAT

L'empresa catalana d'autopistes col·labora amb diferents projectes culturals i de promoció econòmica de la ciutat

L'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena i el director general d'AUCAT, Josep Lluís Giménez, han signat aquest matí un conveni de col·laboració mitjançant el qual l'empresa catalana d'autopistes aporta 57.600 euros per a la realització de diversos projectes culturals i de promoció econòmica, així com també del CFO La Paperera. 

Segons l'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena, AUCAT sempre ha mostrat interès en participar de la vida cultural de VNG. En aquest sentit, l'alcalde també ha destacat la col·laboració bianual que AUCAT manté amb l'Ajuntament per a la realització del Campus Universitari de la Mediterrània. 

Per la seva banda, el director general d'AUCAT, Josep Lluís Giménez, que s'ha incorporat fa poc a aquest càrrec substituint Lluís Serra, ha ratificat el compromís de l'empresa AUCAT en la política de col·laboració amb el territori que duen a terme. Del total de l'aportació econòmica d'AUCAT, 45.000 euros es destinen al pla de difusió del patrimoni cultural; GALACTICA; l'Orquestra de Cambra del Garraf, el Catàleg del concurs d'escultura a l'espai públic-plaça Casernes; el Catàleg de l'exposició de Joaquim Budesca i la Campanya informativa i de sensibilització ciutadana 'Civisme i Oci'. La resta de l'aportació econòmica, 12.600 euros es destinen a diferents projectes del CFO La Paperera.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00