Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/04/2012

Dues-centes persones prendran part a la darrera passejada del programa A 100 cap els 100 anys

     Els participants seran a Vilanova i la Geltrú dimecres vinent         Els participants seran a Vilanova i la Geltrú dimecres vinent

El recorregut, d'uns set quilòmetres, transcorrerà pels Colls-Miralpeix i finalitzarà al molí de Mar.

Dimecres vinent, 18 d'abril, dues-centes persones prendran part a la quarta i última caminada del Cicle de passejades per a la gent gran, dins el programa "A 100 cap als 100 anys" promogut per la Diputació de Barcelona i impulsat per diversos ajuntaments de la província, entre els quals hi ha el de Vilanova i la Geltrú.

Els participants, provinents de Vilanova del Camí, Corbera de Llobregat, Martorell i Vilanova i la Geltrú realitzaran un recorregut aproximat de 7 quilòmetres, que transcorrerà pels Colls-Miralpeix i finalitzarà al molí de Mar, on dinaran. A la tarda hi ha prevista una visita al Museu del Mar.

Abans de començar la passejada, els assistents rebran la benvinguda a la ciutat per part de l'alcaldessa, Neus Lloveras, així com per la regidora d'Esports, Serveis Socials i Medi Ambient, Blanca Albà. La trobada es farà a les instal·lacions de la Llotja del peix, al voltant de les deu del matí.

Promoure l'activitat física
L'objectiu d'aquest cicle de passejades és promoure l'activitat física del col·lectiu de la gent gran a partir d'un exercici suau. A més a més, els i les participants tenen la possibilitat de conèixer nous indrets propers de la província de Barcelona i de participar en un espai de relació i convivència.

2001
El projecte, iniciat l'any 2001, ha comptat amb la participació de grups d'una cinquantena de municipis. Durant aquest temps cadascuna de les localitats ha fet, com a mínim, una proposta de recorregut pel seu entorn geogràfic, atenent a un seguit de requeriments, com és un itinerari adaptat a les possibilitats del col·lectiu de la gent gran, que transites per pistes forestals o camins de muntanya, reduint el màxim possible els trams urbans, i que les distàncies a recórrer fossin d'un màxim de 10 quilòmetres i un mínim de 6, amb un temps no superior a les tres hores.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00