Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/10/2007

Comencen les activitats de tardor als museus de Vilanova i la Geltrú

  Activitats i propostes per a totes les edats     Activitats i propostes per a totes les edats

El programa 'Molts museus, molta cultura' recull un ampli i divers ventall de propostes perquè tothom pugui gaudir dels museus de Vilanova durant els mesos de tardor

Els museus de Vilanova i la Geltrú inicien les activitats de la programació de Tardor 2007 amb l'edició del programa de mà 'Molts museus, molta cultura ', on es recullen les propostes culturals relacionades amb els museus i el patrimoni de la ciutat de Vilanova i la Geltrú. 

Entre les activitats programades destaca l'exposició temporal 'Del Nil a Catalunya. El llegat d'Eduard Toda' que es podrà visitar al Museu Víctor Balaguer fins el 17 de febrer de 2008. L'exposició s'envolta de tot un seguit d'activitats complementàries com són les visites comentades, les visites amb tast de te i pastes, les conferències al voltant de Toda o el joc d'enigmes 'A la recerca dels déus egipcis!' adreçat als més petits. D'altra banda, el Museu del Ferrocarril presenta les exposicions temporals 'El ferrocarril al Penedès, Patrimoni industrial', 'Entre terra i mar', 'Cap a una xarxa europea d'Ecomuseus' i la 'Tercera Exposició de targetes ferroviàries'. 

A més, ofereix un ampli ventall d'activitats complementàries com la tercera Setmana del Tren a Catalunya, el cicle converses d'estació, les conferències i les visites guiades. Completen aquest conjunt d'activitats les visites al Terra XIX de la Masia Cabanyes i les passejades històriques que, presenten enguany com a novetat, una passejada pel cementiri de Vilanova i la Geltrú, per veure els monuments funeraris dels indianos i de la burgesia vilanovina del segle XIX. C

al destacar també que amb motiu de la Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú, els museus del Ferrocarril i Víctor Balaguer faran una jornada de portes obertes.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00