Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/11/2010

El Síndic de Greuges visita la ciutat

Rafael Ribó ha signat el llibre d'honor de la ciutat Rafael Ribó ha signat el llibre d'honor de la ciutat

Rafael Ribó ha estat rebut a l'Ajuntament de VNG. L'equip del Síndic de Greuges ha visitat diversos equipaments i ha atès consultes i queixes de la ciutadania al Centre Cívic La Sardana

El Síndic de Greuges, Rafael Ribó, ha estat rebut aquesta tarda a l'Ajuntament de VNG per l'alcalde de la ciutat, Joan Ignasi Elena, i diversos representats de la Corporació municipal. El síndic, que s'ha entrevistat amb l'alcalde, ha deixat constància de la seva visita signant el llibre d'honor de la ciutat.

Després de la recepció, Ribó s'ha desplaçat fins al Centre Cívic La Sardana, on durant tot el dia el seu equip ha atès més d'una cinquantena de consultes i queixes de la ciutadania, mentre que en els deu mesos anteriors s'havien registrat 146, de les quals 52 eren queixes i 94 consultes. En aquest sentit, Ribó ha fet una valoració molt positiva de la visita, ja que com mostren les xifres aquestes visites "ens serveixen per donar conèixer a tots els ciutadans què és el Síndic de Greuges".

La majoria de les queixes i consultes registrades estan relacionades amb temàtiques de serveis socials, com la Llei de Dependència, consum, urbanisme i soroll, entre d'altres. Segons el síndic, aquestes temàtiques "són molt similars a les que registrem a d'altres ciutats amb característiques similars a Vilanova i la Geltrú".

Els membres de l'equip del Síndic de Greuges han visitat també durant el dia d'avui diversos equipaments de la ciutat com l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC), el CEIP l'Arjau i Margalló, les dependències de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra, el CAP Baix a Mar, Can Pahissa i el Centre Ocupacional TEGAR.

L'objectiu d'aquest desplaçament és divulgar i apropar la institució a les persones i, a la vegada, oferir-los la possibilitat de presentar queixes o fer consultes amb més facilitat. En aquest sentit, a dia d'avui ja s'han igualat les 200 actuacions que el Síndic de Greuges va registrar l'any passat a la ciutat, 52 de les quals van ser queixes i 152 consultes.

Descarrega't la foto
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00