Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/07/2015

L'Ajuntament de VNG i Ecovidrio col·laboren per incrementar el reciclatge de vidre en el sector hoteler i de restauració

Ecovidrio visitarà els establiments i facilitarà cubells específics per a la recollida del vidre. També s'instal·laran contenidors amb un sistema hidràulic que faciliti el reciclatge d'aquest residu

La Regidoria de Projectes i Obres, Serveis Viaris i Mobilitat ha fet arribar al Gremi d'Hoteleria i Restauració de Vilanova i la Geltrú informació relativa a la campanya que s'està fent a la ciutat per incrementar el reciclatge de vidre entre els establiments hotelers i de restauració. L'entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió d'aquest residu a tot l'estat espanyol, Ecovidrio, en col·laboració amb l'Ajuntament de VNG posen en marxa aquesta campanya, consistent en la realització d'enquestes i entrevistes als establiments del sector per conèixer les seves necessitats i adequar els recursos existents. Així mateix, també es lliuraran gratuïtament cubells específics per facilitar el transport dels residus de vidre als contenidors i s'oferirà informació detallada sobre la manera de reciclar i sobre els beneficis que comporta un reciclatge correcte d'aquest residu.

D'altra banda també s'instal·laran contenidors amb sistema VACRI, dotats d'una boca més àmplia i d'un sistema d'elevació hidràulic que permet el reciclatge de grans quantitats de vidre, adequant-se al volum que generen aquest tipus d'establiments.

Millor municipi català en la recollida selectiva de vidre
A principis d'aquest mes de juliol l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú va recollir el guardó com a millor municipi català en la recollida neta d'envasos de vidre, d'entre les poblacions de més de 50.000 habitants. La capital del Garraf ha assolit aquesta distinció pel fet de reciclar un total de 24,22 kg de vidre per habitant/any.

Notícies realacionades

Vilanova i la Geltrú, millor municipi de Catalunya en la recollida selectiva de vidre

'A Vilanova i la Geltrú apostem pel reciclatge' nova campanya sobre la recollida de residus
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00