Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/07/2008

Cloenda del projecte TIMOL amb reconeixements als alumnes i a les empreses col·laboradores

  La cloenda del projecte va comptar amb la presència de l'alcalde de VNG  La cloenda del projecte va comptar amb la presència de l'alcalde de VNG

L'acte, celebrat al CFO La Paperera, va servir perquè els i les alumnes expliquessin la seva experiència

La sala d'actes del CFO La Paperera va ser l'escenari, ahir al migdia, de l'acte de cloenda del projecte TIMOL (Treball Inclusiu al Mercat Ordinari Laboral). Un acte que va servir per agrair i reconèixer la implicació de les empreses col·laboradores i alhora poder explicar, en la veu dels i les alumnes, el treball que han vingut realitzat en aquests darrers mesos, fruit d'aquesta iniciativa impulsada des del centre de formació vilanoví.

L'acte va estar presidit per l'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena, la Regidoria d'Educació i Treball, Míriam Espinàs, la subdirectora de Polítiques Laborals per a la Diversitat, de la Generalitat de Catalunya, Emilia Pallás, i el president de l'ADEG, Xavier Cardona. També hi van assistir la Regidora de Comunicació, Mila Arcarons i el gerent del CFO La Paperera, Salvador Baig.

Moments abans de fer el lliurament dels reconeixements a les empreses que han participat en el projecte TIMOL i de l'entrega dels diplomes als i les alumnes, la Regidora d'Educació i Treball va voler adreçar-se a tots els participants a qui va agrair la seva implicació en un projecte que 'ha servit per aconseguir donar una sortida digna a una demanda laboral d'alguns dels col·lectius que tenen més dificultats per inserir-se en el mercat laboral'.

Míriam Espinàs també va dir que 'la seva diferència ens enriqueix a tots com a persones, i que malgrat l'èxit del projecte seria bo que aquesta no fos una excepció sinó una realitat i un complement de la diversitat que existeix a la nostra societat'.

Per la seva banda, la subdirectora de Polítiques Laborals per a la Diversitat, de la Generalitat de Catalunya, Emilia Pallás va dir que un dels objectius del seu departament era poder donar un nou impuls als programes d'inserció laboral, sobre tot els adreçat als col·lectius de persones que tenen algun tipus de discapacitat. Un plantejament polític en el que, segons Pallás, 'resulta clau la implicació de tots els agents econòmics i socials'.

La representant de la Generalitat va afegir que 'l'acte de cloenda del TIMOL representa aquesta aposta, on les empreses juguen un paper fonamental per avançar socialment en la gestió de la diversitat i del que s'anomena empresa inclusiva'.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00