Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/08/2011

Impuls als Mercats Municipals durant la campanya estiuenca

S'inicia una campanya de difusió dels Mercats Municipals S'inicia una campanya de difusió dels Mercats Municipals

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú edita material de promoció dels mercats adreçat als visitants que s'estan en càmpings i en apartaments

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha presentat una campanya de difusió dels mercats de la ciutat, adreçada principalment als visitants que passen uns dies a Vilanova i la Geltrú de vacances, sobretot en càmpings i en apartaments.

La voluntat del Govern, segons ha explicat l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, "és aprofitar al màxim aquesta temporada d'estiu. Volem ajudar al sector en aquests mesos". Neus Lloveras ha afegit que "tot i que el Govern està treballant en el Pla d'Acció Municipal (de cara als mesos de setembre-octubre) és molt important afrontar amb fermesa els temes del dia a dia. Havíem d'aprofitar aquesta temporada d'estiu i no esperar a la de l'any vinent. En aquest sentit, destacar la satisfacció del Govern en aquesta posada en marxa".

Per la seva banda, el regidor de Joventut, Promoció Econòmica, Turisme, Comunicació i Premsa, Gerard Figueras, ha precisat que "es tracta d'una campanya senzilla destinada a la gent que passa uns dies a la nostra ciutat per fer-los conèixer que tenim dos mercats importants de producte fresc".

La campanya consisteix principalment en l'edició d'uns fullets de promoció dels mercats municipals que es repartiran per diferents punts de la ciutat, bàsicament en càmpings i apartaments, on s'inclouen les adreces i els horaris del Mercat del Centre i del Mercat de Mar. La publicació incorpora també el missatge en anglès i en castellà.

Per reforçar aquesta iniciativa, també s'instal·laran al passeig Marítim (a l'alçada del carrer del Gas) i a la rambla de la Pau, dues pancartes venecianes (de format vertical) que serviran per indicar, en aquest cas, la ubicació del Mercat de Mar. I un altre reforç que es farà a la campanya de mercats serà a través de la publicació que edita el Cinema Bosc amb la seva programació, on s'hi inclourà un anunci.

Per Gerard Figueras "aquesta campanya s'inclou en el reforç que volem fer de la marca de ciutat que tenim. En aquest sentit hem arreglat allò que teníem a les entrades de la ciutat i hem aprofitat uns màstils de què disposàvem amb aquesta marca i que hem posat en diversos punts". El regidor de Joventut, Promoció Econòmica, Turisme, Comunicació i Premsa ha explicat que aquesta campanya respon a les demandes que es van fer en la darrera Junta de Mercats, on els seus integrants es queixaven de la baixada de vendes que es produeix durant el mes d'agost, quan molts vilanovins i vilanovines marxen de vacances.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00