Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/03/2016

Concert de flauta travessera a l'ECMMM

Dijous 17 els alumnes participants d'un intercanvi entre escoles de música oferiran un concert obert al públic amb un repertori molt variat

L'Escola i Conservatori de Música Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú acollirà dijous 17 de març un intercanvi entre les aules de flauta travessera de l'Escola de Música Robert Gerhard de Valls i de l'escola municipal vilanovina.

Aquesta iniciativa pedagògica consistirà en una trobada amb assajos conjunts que es faran a la nostra ciutat al llarg de tota la tarda. A les vuit del vespre, els alumnes oferiran un concert amb un repertori molt variat obert a tot el públic amb la mostra del treball realitzat. Es farà a la Sala Petita de l'Auditori Eduard Toldrà, on s'accedirà des de l'Escola.

Els alumnes implicats en la trobada són els dels programes de Grau Professional, Nivell Avançat, Música Activa i Adults.

Aquesta iniciativa parteix dels professors de flauta travessera de les dues escoles, Joan Romeu i Meritxell Carbonell, amb la voluntat que els alumnes comparteixin experiències, coneixements, vivències i diferents maneres d'entendre el fet musical.

El curs vinent seran els flautistes de Vilanova que tornaran aquesta visita a l'escola de Valls. D'aquesta manera es convida als alumnes a generar un vincle entre els diferents músics del territori.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00