Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/07/2010

Propostes per conèixer una Vilanova diferent

   El visitant podrà veure com arriba el peix al port vilanoví, i es prepara per a la seva venda El visitant podrà veure com arriba el peix al port vilanoví, i es prepara per a la seva venda

El programa de visites guiades per aquesta setmana inclou la pujada al campanar de Sant Antoni, la visita a la llotja del peix, i la ruta dels 'americanos'.

Aquesta setmana continua el programa de Visites Guiades 2010, organitzades des de la Regidoria de Desenvolupament Local i Promoció Ciutat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, amb l'objectiu d'apropar als visitants que aquests dies són de vacances a la ciutat, el patrimoni, la cultura i la història de Vilanova i la Geltrú.

La primera de les visites s'ha programat per aquest dimarts, 13 de juliol. Es tracta d'una Ruta Històrica des del campanar. Un itinerari a peu pel casc històric de Vilanova i pel barri de la Geltrú, que inclou la pujada al campanar de l'església de Sant Antoni Abat i la visita al retaule barroc de l'església de Santa Maria de la Geltrú. La ruta començarà a les cinc de la tarda, des de l'església de Sant Antoni, té una durada aproximada de dues hores i el preu per persona és de 3 euros.

Pel dimecres, 14 de juliol, la proposta és la Visita a la Llotja del peix. En aquesta ruta es veurà l'arribada de les barques, al port vilanoví, i de com els pescadors descarreguen el peix, preparant-lo per a la seva posterior subhasta. La sortida serà a dos quarts de quatre de la tarda, des de l'entrada al Port. La durada de la visita és d'una hora i mitja, i el preu per persona és de 3 euros.

La tercera proposta per aquesta setmana s'anomena La Ruta dels Americanos. La visita fa un recorregut per la vila, tot descobrint els monuments, els edificis i els protagonistes de la història de la ciutat. Un passeig pel segle XIX a través del llegat dels americanos. La ruta sortirà des del Museu del Ferrocarril, a les set de la tarda. La durada aproximada és de dues hores, i el preu per persona és de 3 euros.

Les visites es poden fer en català, castellà, anglès o francès. Per més informació i inscripcions, cal adreçar-se a l'Oficina de Turisme de Vilanova i la Geltrú, situada al Parc de Ribes Roges, (Passeig del Carme s/n.) Tel. 938154517. turisme@vilanova.cat
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00