Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/05/2010

Poesia de colors, de Lola Casas, a la biblioteca Armand Cardona

        Lola Casas és un referent en el món de la poesia infantil Lola Casas és un referent en el món de la poesia infantil

Dissabte tindrà lloc aquest taller que s'adreça a nens i nenes a partir de 6 anys

Aquest dissabte 22 de maig, a les 12 hores, la mestra i escriptora Lola Casas visitarà la biblioteca Armand Cardona Torrandell per fer-hi el taller Poesia de colors, adreçat a nens i nenes a partir de 6 anys.

Lola Casas Peña combina la tasca docent amb la d'escriptora i conferenciant. Ha publicat diversos llibres de divulgació per a mestres i pares com Jo llegeixo i Llegim. Pares i fills: una invitació al plaer de la lectura.

És, probablement, la gran renovadora actual de la poesia infantil en català, amb llibres d'organització de més o menys temàtica i molta llibertat formal però sense excloure possibilitats tant clàssiques com modernes.

En aquest taller, inclòs dins el programa Tot l'any lectura ,Lola Casas explicarà poemes de la seva darrera col·lecció, Poesia de colors (Publicacions de l'Abadia de Montserrat) que consta de 6 títols, cadascun d'ells dedicat a un color: groc, verd, roig, blau, negre i blanc. 

Cada poema fa referència a un fet de la vida quotidiana relacionat amb un color. Poemes lleugers, sovint basats en una petita anècdota o imatge que mou a reflexionar, a somriure o a sentir què li passa a una certa veu poètica (humana o no). 

Poesia de colors

L'autora farà escollir als i les assistents diferents caramels i, segons els gustos i els colors, explicarà diferents poemes, i així els nens i nenes podran interactuar i prendre protagonisme en la tria dels relats. L'objectiu del taller és poder acostar a grans i petits, durant una estona, la poesia basada en els fets senzills i quotidians, aquells que són els més importants.

Les inscripcions són limitades. Podeu informar-vos a la Biblioteca Armand Cardona Torrandell
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00