Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/09/2009

L'edifici de calderes de l'antiga fàbrica Pirelli s'adequa per a la seva futura utilització

L'antic edifici de calderes de la fàbrica Pirelli L'antic edifici de calderes de la fàbrica Pirelli

Els treballs garantiran la seguretat de l'edifici i suposaran el tancament de les obertures de la planta baixa

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú intervindrà properament en l'anomenat edifici de calderes de l'antiga fàbrica Pirelli, un cop ja s'han adjudicat les obres a l'empresa Obres Quintana.

En aquesta primera actuació la voluntat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú és garantir la seguretat de l'edifici quant a possibles despreniments i també cuidar l'ornament públic, per tal de no desmerèixer el seu entorn més immediat, el nou parc.

Així doncs, es tapiaran totes les obertures de la planta baixa i aquelles que puguin permetre l'accés de persones a l'interior de l'edifici. Aquesta acció es fa per qüestions de seguretat i per evitar que es pugui accedir en un espai no habilitat per entrar-hi.

D'altra banda, pel que fa a les obertures de les plantes superiors, la previsió és de tapar-ne els forats mitjançant unes lones. I una última intervenció que es farà ara serà el pintar totes les façanes de l'estructura de color blanc.

Amb aquesta neteja de cara s'aconseguirà tenir l'edifici de calderes en òptimes condicions tant de seguretat com d'estètica fins a la seva intervenció definitiva.

Cal recordar que aquest és el darrer testimoni existent de l'antiga Fàbrica Pirelli. Actualment ha quedat integrat en el nou parc de Baix-a-Mar, un espai que ocupa una superfície que va des de la rambla de Lluís Companys fins a la rambla de la Pau.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00