Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/02/2012

S'instal·la una nova parada del bus urbà davant del Tanatori

    La regidora Glòria Garcia ha explicat aquest matí la novetat del servei  La regidora Glòria Garcia ha explicat aquest matí la novetat del servei

La nova parada resol una petició dels veïns de la Masia Nova

A partir d'aquest dijous 1 de març el recorregut de les línies L3 i L4 de l'autobús urbà de Vilanova i la Geltrú variaran el seu recorregut en el sector corresponent al polígon industrial de Santa Magdalena. El motiu és la instal·lació d'una nova parada al davant de les instal·lacions del Tanatori.

Amb aquesta parada, a banda de donar un millor servei a les persones que s'hagin de desplaçar al Tanatori, també és resol una petició dels veïns de la Masia Nova els quals, des del passat més de setembre, havien sol·licitat acostar més el bus urbà al barri de Masia Nova. Tal i com aquest matí ha explicat la regidora de Serveis Viaris, Glòria Garcia, a partir de demà hi haurà una nova parada del bus urbà al Tanatori. "Des que vam haver de treure la parada de la Masia nova, per una sentència del juny del 2010, vam començar la negociació per trobar una solució pel veïnat. La solució ha estat aquesta nova parada, que dona servei al Tanatori i també a la Masia Nova, està molt a prop de la parada que vam haver de treure"

parada bus

En aquella data, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú es va veure obligat a eliminar un seguit de parades del recorregut d'aquestes dues línies, per tal donar compliment a una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, ja que les parades del bus urbà entraven en competència amb les que tenia la línia de transport interurbà de viatgers, que realitza l'empresa Autocars Plana. La nova parada s'instal·la després d'haver aconseguit el consentiment de la Direcció General de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya. (Noticia relacionada)

D'altra banda, la Generalitat de Catalunya ha sol·licitat a l'Ajuntament l'anul·lació de la parada de davant de Neàpolis per tal d'ajustar-se a la sentència. Les parades més properes, a partir de l'1 de març, seran les de Rambla Exposició/Ventosa i Roig i l'estació de ferrocarrils.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00