Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/01/2009

VNG oferirà als visitants una activitat per trobar un tresor mitjançant el GPS

Geo-xating, una proposta de la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC) Geo-xating, una proposta de la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC)

Es tracta d'una iniciativa conjunta dels municipis de la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya

L'oferta lúdica de Vilanova i la Geltrú s'amplia amb una activitat de "geo-xating", una proposta de la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC) que consisteix a trobar "tresors" mitjançant un GPS. A la capital del Garraf, doncs, s'amagarà un tresor i es podrà començar a buscar des d'aquest divendres. Demà dijous es donaran els detalls de l'aventura en una roda de premsa de la XATIC a Barcelona.

La XATIC promou el "geo-xating" com a derivació del "geocaching", una activitat que s'està estenent arreu del món i que consisteix a trobar objectes amagats en punts determinats per coordenades. Els 21 municipis que formen part de la xarxa amagaran, doncs, uns tresors i convida tothom qui vulgui a buscar-los. Per fer-ho, caldrà donar-se d'alta a la web de la XATIC i es podrà seguir una ruta per totes les poblacions que hi participen. L'objectiu d'aquesta activitat és donar a conèixer el patrimoni industrial dels municipis de la XATIC. 

El segon tinent d'alcalde i regidor Desenvolupament Local, Societat de la Informació i Promoció de la Ciutat, Tomàs Álvaro, ha explicat avui que la iniciativa "és una nova manera de fer turisme i de conèixer les ciutats de Catalunya".

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00