Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/07/2010

Aquest divendres s'emet el programa especial de la ruta del 20è aniversari de Thalassa

    El programa mostra el dia que el pailebot va arribar a Vilanova i la Geltrú El programa mostra el dia que el pailebot va arribar a Vilanova i la Geltrú

El canal 33 emet a les 22.10 hores l'especial del viatge que l'equip del programa va fer per la costa catalana visitant, entre d'altres ciutats, Vilanova i la Geltrú

Aquest divendres, 16 de juliol, el Canal 33 emet a les 22.10 hores, el programa especial de la ruta del vintè aniversari del programa Thalassa.

L'últim capítol de la temporada, abans que comencin les redifusions d'estiu, mostra com va ser el viatge que l'equip de Thalassa va fer per la costa catalana, a mitjans de juny. A bord del pailebot Santa Eulàlia, l'equip del Thalassa va visitar un total de deu poblacions (Portvendres, Port de la Selva, Roses, L'Escala, Palamós, Arenys de Mar, Vilanova i la Geltrú, Tarragona, L'Ametlla de Mar i Sant Carles de la Ràpita). Una navegació on va copsar l'activitat marinera del litoral català.

Vilanova i la Geltrú és un dels municipis catalans que van formar part de l'anomenada Ruta de l'aniversari Thalassa, en un recorregut que va tenir una part festiva i de celebració, pel fet que l'equip es va retrobar amb les poblacions costaneres i amb molta de la gent amb qui durant aquests vint anys ha compartit la seva singladura televisiva.

El 16 de juny el pailebot Santa Eulàlia va arribar al port de Vilanova i la Geltrú, on va ser rebut per les autoritats municipals, les quals van fer un recorregut per les instal·lacions del vaixell. Visites escolars al matí, un dinar elaborat per diferents restauradors de la ciutat i una jornada de portes obertes a la tarda, van completar el programa d'activitats amb motiu de la visita.

Informacions relacionades (1) (2)
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00