Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/07/2009

Continuen les visites guiades a Vilanova i la Geltrú

  Una de les visites serà al campanar de l'església de Sant Antoni    Una de les visites serà al campanar de l'església de Sant Antoni

La proposta per la setmana vinent se centra en un itinerari a peu pel casc històric i un recorregut per conèixer la vila marinera

La setmana vinent continua el programa de visites guiades 2009, organitzades per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú a través de la regidoria de Desenvolupament local i Promoció Ciutat.

La proposta pel dimarts 21 de juliol s'anomena 'La memòria del passat'. Es tracta d'un itinerari a peu pel casc històric de Vilanova i la Geltrú i per descobrir la ciutat des de l`època medieval fins al segle XIX. Inclou la visita al Saló de Plens de l'Ajuntament, al campanar de l'Església de Sant Antoni i al Castell de la Geltrú.

La sortida es farà, a les 19 hores, des del punt d'informació de turisme situat a la rambla Principal, cruïlla amb l'avinguda de Francesc Macià. La durada de la visita és aproximadament de 2 hores, i el preu és de 3 euros per persona.

'L'horitzó del mar' és el nom de la visita programada pel dimecres 22 de juliol. Es tracta d'un itinerari a peu per conèixer la vila marinera, ja que el barri de Mar és ple d'història. Inclou la visita a la Torre Blava, que conté pintures de Josep Guinovart, al port pesquer i al Museu del Mar.

La sortida serà a les 19 hores, des de l'Oficina de Turisme, situada al passeig del Carme s/n. La durada de la visita és d'aproximadament 2 hores, i el preu per persona és de 3 euros.

Les visites es faran en català, castellà, anglès o francès. La informació i les inscripcions s'han de fer a l'Oficina de Turisme de Vilanova i la Geltrú. Passeig del Carme s/n. Trucant al telèfon 938154517, o bé per correu electrònic a mailto:turisme@vilanova.cat
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00