Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/05/2008

El rector de la UPC visita Neàpolis

Imatge de la visita del rector de la UPC a Neàpolis  Imatge de la visita del rector de la UPC a Neàpolis

Antoni Giró es va mostrar disposat a intensificar la col·laboració i a iniciar nous projectes amb Neàpolis

El rector de la Universitat Politècnica de Catalunya, UPC, Antoni Giró, va visitar ahir les instal·lacions de Neàpolis, L'espai de la tecnologia i les idees, acompanyat per l'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena i el segon tinent d'alcalde i regidor de Societat de la informació, Josep Tomàs Àlvaro.

Giró va visitar les instal·lacions de Canal Blau, el plató, l'auditori i l'ampliació del Centre Tecnològic, al segon pis de Neàpolis.

La UPC i Neàpolis estan duent a terme conjuntament alguns projectes, com ara el laboratori Living labs sobre temes de salut i dependència i els de recerca en l'àmbit de les xarxes de comunicació amb el CRAAX, el Centre de Recerca d'Arquitectures Avançades de Xarxa. Durant la visita, Giró es va mostrar disposat a intensificar la col·laboració i a iniciar nous projectes amb Neàpolis.

L'alcalde, el segon tinent d'alcalde i el rector van desplaçar-se també al Laboratori d'Aplicacions Bioacústiques, LAB, una instal·lació ubicada al port i dirigida pel científic Michel André que estudia l'impacte dels sorolls en els animals marins.

El rector de la Universitat Politècnica va començar la seva visita a Vilanova i la Geltrú inaugurant el Laboratori d'Anàlisi de Materials de Patrimoni Cultural, a l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria, patrocinat per AUCAT.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00