Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/07/2008

La Biblioteca Museu Víctor Balaguer renova la seva web

Portada de la pàgina web de la Biblioteca Museu Portada de la pàgina web de la Biblioteca Museu

La web compta amb un servei de premsa on es podran trobar tots els dossier de les exposicions i les noticies relacionades

La Biblioteca Museu Víctor Balaguer ha renovat la seva pàgina web. Després d'unes setmanes en proves, el nou espai digital ja es pot consultar a través de la nova adreça http://www.victorbalaguer.cat/

Amb aquesta renovació es pretén que internet es converteixi en el principal mitjà de difusió del Museu i de les seves activitats, i al mateix temps que serveixi per promoure l'atracció de nous visitants.

La nova pàgina web s'ha creat seguint un les pautes d'un disseny actual i modern, amb continguts de qualitat i espais interactius. La presentació dels continguts s'ha fet de manera senzilla i clara, perquè l'usuari pugui trobar ràpidament allò que busca. Ja des de la pàgina d'inici es poden accedir a les activitats programades pel Museu així com a les exposicions actuals. La web compta també amb un servei de premsa, on es podran trobar tots els dossiers de les exposicions, i les noticies relacionades amb la institució.

Altres novetats són la possibilitat de consultar els espais de lloguer de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer, i pel que fa al servei educatiu s'ha creat un apartat on es penjaran els treballs realitzats pels més petits al Museu o bé aquells que realitzin a l'aula, posteriorment.

El disseny de la nova pàgina web ha anat a càrrec de l'empresa Ars Visualis.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00