Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/08/2012

Al setembre, tornen les tertúlies mensuals organitzades per l'empresa 'Gookis'

L'espai cowork de Neàpolis és un espai dedicat a l'emprenedoria en l'àmbit TIC          L'espai cowork de Neàpolis és un espai dedicat a l'emprenedoria en l'àmbit TIC

La sessió es farà el dimecres 19 de setembre, a l'aula 20 de Neàpolis

El cowork de Neàpolis, l'Espai de la Tecnologia i les Idees de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú és la seu de l'empresa Gookis. Aquesta empresa basada en la distribució de Google, ha dut a terme des del mes de juny un seguit de trobades mensuals amb l'objectiu de donar a conèixer els avenços tecnològics i recomanacions d'ús de les eines que aporta Google per a les empreses petites i mitjanes.

Les tertúlies 'Google a la teva empresa', organitzades per Gookis i realitzades en col·laboració amb l'IMET, Neàpolis, la Mancomunitat Penedès-Garraf, l'ADEG o la fundació BLANCAMA i l'empresa Crea-empresas ha donat a conèixer, el tercer dimecres del mes de juny i juliol la manera de convertir en aliats empresarials els nous dispositius mòbils intel·ligents, tablets, etc.

La pròxima trobada, a l'aula 20 de Neàpolis, es realitzarà el 19 de setembre i tractarà sobre la 'Difusió amb Google' utilitzant eines com 'Grups' i 'Google+' . Prèviament s'han tractat altres aspectes com la presentació dels nous productes 'Google-Drive' i Picasa.

L'objectiu d'aquestes tertúlies, segons han assenyalat els organitzadors, és que els participants puguin exposar els seus dubtes i problemàtiques a l'hora d'utilitzar aquestes eines i que la sessió serveixi per resoldre-les.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00