Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/11/2012

Torna el "Fes-t’hi", Festival d'Hivern de Cerveses Artesanes de Vilanova i la Geltrú

Cartell anunciador del Cartell anunciador del "Fes-t'hi"

De les 11 del matí, i fins a les 11 de la nit del dissabte 15 de desembre, es podran degustar les cerveses de més de 30 productors artesans d'àmbit nacional i internacional

La segona edició del "Fes-t'hi", Festival d'Hivern de Cerveses Artesanes de Vilanova i la Geltrú es farà el pròxim dissabte 15 de desembre. La iniciativa està organitzada pel Singlot, una entitat sense ànim de lucre que promou la cultura de la cervesa artesana i el consum de productes ecològics i de proximitat a la ciutat. Per a més informació: http://www.festivaldhivern.blogspot.com/

Enguany, el Fes-t'hi canvia d'ubicació per poder disposar d'un espai més gran. Es tracta del Pavelló de la Collada, al carrer de la Turbina 19. L'espai comptarà amb la participació de 32 productors de cervesa artesana, dels quals 27 són catalans, 4 provenen de la resta de l'estat i, com l'any passat, també s'ha convidat una cerveseria estrangera, en aquest cas, el Birrificcio Italiano. També es podran degustar les cerveses dels vilanovins La Font del Diable.

Des de les 11 del matí i fins les 11 de la nit es podran degustar més de 120 tipus de cervesa artesana, menjar de productors locals, i hi haurà música, així com activitats complementàries, per donar a conèixer les cerveses artesanes. Es realitzaran tres tasts guiats a les 13 h, a les 15 h i a les 17 h, on es podran degustar 6 cerveses diferents a un preu de 5 euros. Per aquestes activitats cal reserva prèvia al punt d'informació del Fes-t'hi ja que les places són limitades.

Com en la primera edició, també s'ha dissenyat un got de vidre especial per al Festival que es podrà comprar al punt d'informació a un preu de 2 euros. L'accés al pavelló serà gratuït.

Com a novetat aquest any, i per facilitar l'accés al pavelló, l'associació posa a disposició dels assistents el trenet turístic que serà gratuït i circularà des de les 12 fins les 20 h entre l'estació de tren i el pavelló de la Collada amb diverses parades al centre de la ciutat. També, donat el gran nombre d'assistents de fora de la ciutat a l'edició del 2011, l'organització compta amb la col·laboració de l'Hostal Gatell, l'Hotel Cèsar i el Càmping Vilanova Park que oferiran descomptes especials per allotjar-s'hi el dia del "Fes-t'hi."

La presentació del Festival d'Hivern de Cerveses Artesanes es farà dissabte 1 de desembre a les 12 h a la plaça de Pau Casals, dins la programació de la fira "Troba't al Nucli Antic"

“Fes-t'hi” és el primer festival de cervesa artesana de l'estat que es realitza a l'hivern, i està especialitzat en cerveses d'aquesta temporada. En la primera edició, el "Fes-t'hi" ja va aconseguir esdevenir un referent tal i com ho demostren les 2.000 persones que el van visitar l'any passat, així com el nombre de sol·licituds de productors que s'han rebut aquest any i que ha superat la quarantena. Des de l'organització s'ha preferit limitar el nombre d'estands per no sobredimensionar la fira i prioritzar la qualitat dels productes.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00