Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/11/2010

El Museu Víctor Balaguer organitza una sortida cultural a Agramunt

  Josep Guinovart Josep Guinovart

La visita, programada pel 20 de novembre, servirà per conèixer l'espai Guinovart que hi ha en aquesta població

El Museu Víctor Balaguer ha organitzat pel dissabte 20 de novembre una sortida cultural a Agramunt per visitar l'espai Guinovart. Es tracta d'un espai ubicat a l'antic mercat de la vila i en el que l'artista va fer una instal·lació dedicada a la terra i al món rural.

Aquesta visita forma part de les activitats complementàries que s'han programat al voltant de l'exposició Guinovart. Obra gràfica, de la planxa al paper .

Josep Guinovart va crear una instal·lació semblant a l'antiga Torre de vigilància del Passeig Marítim de Vilanova i la Geltrú, però en aquesta ocasió dedicada al mar i a la gent del mar. 

Blaus
La sortida està prevista per les nou del matí i la tornada al voltant de les dues de la tarda. El preu és de 15 euros per persona i 12 euros, pels Amics de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer. Cal fer reserva prèvia al Museu Balaguer o bé trucant al telèfon 93 815 42 02.

Les activitats continuen amb la visita comentada Arquitectura i maçoneria, que es farà el diumenge 21 de novembre a les 12 hores, centrada en els elements arquitectònics més característics de l'edifici i la simbologia maçònica que s'hi pot trobar.

I el dijous 25 de novembre, a les 19 hores, tindrà lloc la conferència El Ricart dels quaderns Kodak a càrrec de la historiadora i crítica d'art Pilar Parcerisas. La xerrada s'inclou dins el cicle de conferències que la Biblioteca Museu organitza per commemorar el 50è aniversari de la mort de l'artista vilanoví E.C.Ricart
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00