Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/06/2009

Oberta l'exposició 'Dones d'Empresa'

L'exposició es podrà visitar fins el 9 de juliol   L'exposició es podrà visitar fins el 9 de juliol

La mostra recull els casos de diverses dones que van desenvolupar formes de lideratge i van contribuir a enriquir l'activitat econòmica del país. El CUM celebra el curs 'Habilitats directives i de comunicació per a dones'

El vestíbul de l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Vilanova i la Geltrú acull, des d'ahir dilluns i fins el 9 de juliol, l'exposició Dones d'Empresa. Aquesta exposició, organitzada per l'Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya, pretén fer visibles les aportacions històriques de les dones a l'activitat empresarial de Catalunya.

Per aconseguir-ho, l'exposició dóna a conèixer les habilitats d'un conjunt d'empresàries que, cadascuna en el seu terreny, van desenvolupar les seves particulars formes de lideratge i van contribuir així a enriquir l'activitat econòmica del país. Algunes d'aquestes dones que recull la mostra són Eulàlia Escuder, fabricant de seda, Dolors Creus, empresària de fruits secs i oli, Tecla Sala, fabricant tèxtil, Dolors Sala, cavista, o Rosario Surós, restauradora.

Curs d'habilitats directives per a dones
Coincidint amb aquesta exposició, ahir es va iniciar el curs Habilitats directives i de comunicació per a dones, que s'emmarca en la programació del Campus Universitari de la Mediterrània.

Aquest curs, que està organitzat per l'Espai d'Equitat de l'Ajuntament de VNG i que s'allargarà fins dijous, té com a objectiu principal millorar la comunicació verbal i les habilitats directives i de lideratge de les dones.

Programació del CUM
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00