Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/06/2009

Prop de 400 nens i nenes de VNG participen enguany al taller 'De l'hort al plat'

    Els nens i nenes veuen com es conreen les diferents varietats de verdures de la zona Els nens i nenes veuen com es conreen les diferents varietats de verdures de la zona

L'objectiu és afavorir el consum de verdures i hortalisses entre els més petits

Prop de 400 nens i nenes de diferents escoles de Vilanova i la Geltrú han participat enguany al taller 'De l'Hort al Plat'. Es tracta d'un taller que forma part del Programa d'Educació Alimentària i Nutricional i que organitza l'Ajuntament de la ciutat a través de la Regidoria de Salut.

El taller, adreçat als nens i nenes de 3r d'educació primària, té dins els seus objectius l'observació, el coneixement i la degustació de les verdures i hortalisses de la zona on vivim, amb la intenció de potenciar-ne el consum.

Mitjançant una visita a una sínia de Vilanova, els participants poden veure els diferents sistemes de conreu i de reg, així com alguns dels animals que hi viuen. La visita acaba amb la degustació d'una amanida elaborada a partir de productes com els que es conreen a la sínia. El taller, del qual enguany se n'han fet 16, s'acompanya de material didàctic perquè els alumnes puguin seguir treballant la informació, tant a l'escola com a casa.

Des l'any 1995, data de creació del taller, hi han participat més de 5.000 alumnes
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00