Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/12/2010

VNG viu un cap de setmana marcat per les celebracions nadalenques

Pessebre Vivent de l'Associació de Veïns La Collada-Els Sis Camins     Pessebre Vivent de l'Associació de Veïns La Collada-Els Sis Camins

La inauguració de l'Exposició de Diorames, la representació del Pessebre Vivent, la Jornada Ferroviària Solidària i l'Homenatge a la Vellesa del Pescador, han estat alguns dels actes celebrats

Vilanova i la Geltrú ha viscut un intens cap de setmana marcat per les celebracions de Nadal que han dut a terme diverses entitats i associacions de la ciutat.

En aquest sentit, la Confraria de Pescadors ha celebrat aquest matí l'Homenatge a la Vellesa del Pescador. L'activitat ha consistit en una cerimònia a l'Església de Mar i un dinar al local social de l'associació, amenitzat per diverses actuacions musicals, per tal retre un reconeixement a tots els pescadors jubilats i a les seves vídues. 

diorames
Un altre dels actes celebrats aquest matí ha estat la Jornada Ferroviària Solidària Via 0 dels Amics del Ferrocarril de VNG. Aquesta activitat, que s'ha dut a terme al circuit ferroviari en miniatura, ha servit per recaptar fons que seran destinats a la Fundació Ave Maria de Sitges.

Pessebres
Ahir a la tarda va ser el torn de la tradicional representació del Pessebre Vivent de l'Associació de Veïns La Collada-Els Sis Camins, mentre que el proper divendres es realitzaran el del barri de Mar i el de La Geltrú. 

expo pessebre
Una altre activitat relacionada va ser la inauguració, del passat divendres, de l'Exposició de Diorames i Figures Populars de l'Associació Pessebrista de VNG. La mostra, que es podrà visitar fins el proper 17 de gener al seu local, està formada per una vintena de pessebres molt variats realitzats pels membres de l'associació.

Altres actes celebrats aquest caps de setmana han estat el Dinar de Nadal dels Amics de la Gent Gran de VNG i el Concert de Nadales de l'Associació de Veïns del Barri de Mar.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00