Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/07/2008

Comença a funcionar el servei d'informació turística al centre de la ciutat

   Les informadores complementen el servei que es dóna a l'Oficina de Turisme Les informadores complementen el servei que es dóna a l'Oficina de Turisme

A partir d'aquesta setmana, dues informadores turístiques que atendran les consultes dels visitants

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de la Regidoria de Desenvolupament i Promoció de la Ciutat, ha posat en  funcionament a partir d'aquest dimarts 1 de juliol el servei d'informació turística al centre de la ciutat. 

Durant els mesos de juliol i agost, dues informadores transitaran pels carrers i places del centre de la ciutat de les 10.30 a les 13.30 hores, i de les 16.30 a les 19.30 hores.

Es tracta d'un nou servei que complementarà la informació que es dóna des de l'Oficina de Turisme de Vilanova, ubicada al Parc de Ribes Roges, i que amb els anys es podria anar ampliant a d'altres sectors de la ciutat.

Les dues joves lliuraran a les persones que ho sol·licitin tot tipus de documentació i material sobre les propostes de cultura i lleure que ofereix la ciutat de Vilanova i la Geltrú, durant la temporada estiuenca. Així, el material que estarà disponible en diversos idiomes, recull informació de la ciutat en relació als itineraris culturals, els allotjaments, la restauració i les visites guiades, entres d'altres.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00