Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/04/2012

Bona ocupació hotelera durant els dies de Setmana Santa a VNG

Passeig de Ribes Roges Passeig de Ribes Roges

Alguns establiments han arribat fins al 100% de la seva capacitat

La Setmana Santa s'ha tancat a la nostra ciutat amb un balanç positiu quant a ocupació hotelera. Així doncs, els hotels de Vilanova i la Geltrú han tingut una mitjana d'ocupació del 63%, que va del 33% de reserves d'alguns establiments fins al 95% en d'altres. Per la seva banda, els apartaments han superat amb molt bona nota la mitjana d'ocupació, que ha estat del 94%, oscil·lant entre el 87% i el 100% de l'oferta. I finalment, els càmpings de la ciutat han tingut unes xifres d'ocupació que han anat del 71% al 100%, amb una mitjana del 87% d'ocupació.

Cal dir que les reserves d'aquests dies de festa han superat les previsions que s'havien fet, que eren del 39% en els hotels, el 77% en els apartaments i el 73% en els càmpings.

El regidor de Turisme, Gerard Figueras, ha manifestat la satisfacció per la bona afluència de visitants a la ciutat durant aquests dies de Setmana Santa tot i les males previsions meteorològiques. En aquest sentit, Gerard Figueras ha destacat que "Vilanova i la Geltrú es posiciona com a destinació de turisme de proximitat com a referent per a les famílies".

D'altra banda, però, les activitats programades des de l'Estació Nàutica s'han vist molt marcades per les condicions meteorològiques que hi ha hagut aquests dies. La pluja, i després el vent, juntament amb el mal estat de la mar, han ocasionat que la participació en activitats tant aquàtiques com terrestres hagi estat una mica fluixa.

El responsable de Turisme de la ciutat ha apuntat que, després de Setmana Santa, el consistori i el sector estan enllestint la preparació de la temporada estiuenca, incorporant accions de promoció de Vilanova i la Geltrú com a destinació específica per a les comarques de l'Eix Diagonal i que properament seran presentades. "L'assistència a fires i mostres és una prioritat per al Govern de la ciutat com a escenari en el qual posicionar-nos com a estació nàutica i comercialitzar ofertes concretes d'activitats i allotjament", ha apuntat Gerard Figueras, que ha anunciat que Vilanova i la Geltrú serà present al SITC (Saló Internacional de Turisme de Catalunya) que tindrà lloc la setmana vinent a les instal·lacions de Fira de Barcelona.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00