Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/02/2009

El concurs Artiterra 2009 recull obres sobre la problemàtica de l'aigua

Obra guanyadora de l'Artiterra 2008, exposada al CRIA Obra guanyadora de l'Artiterra 2008, exposada al CRIA

S'ha obert la convocatòria, a la qual poden participar estudiants vilanovins d'art i disseny

El Centre de Recursos i Informació Ambiental (CRIA) amb la col·laboració del Programa Agenda 21 Escolar de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, convoca el III Concurs Artiterra. L'objectiu és promoure la creació d'obres plàstiques de temàtica ambiental realitzades per joves artistes estudiants de la ciutat. Enguany les obres que es presentin han de tractar sobre "L'aigua - l'or blau".

El concurs es promou en les dates properes a la celebració del Dia Mundial de l'Aigua (el 22 de març) i els treballs es poden presentar al CRIA fins al 18 de març de 2009. La convocatòria és oberta a joves estudiants d'art i disseny de centres de la ciutat o joves vilanovins que estudiïn en centres de fora la ciutat. Durant el febrer es realitzaran xerrades als alumnes de batxillerat artístic de l'IES Dolors Mallafré i de l'Escola Municipal d'Art i Disseny de Vilanova, amb l'objectiu de prendre consciència sobre la problemàtica de l'aigua i donar elements de reflexió i inspiració als participants.

Les obres s'exposaran públicament al CRIA del 19 al 31 de març i els visitants les podran votar. El veredicte es determinarà entre l'elecció popular i la d'un jurat especialitzat, i es donarà a conèixer el 31 de març. Igual que en les edicions anteriors, l'obra guanyadora es reproduirà en un mural per al local del CRIA.

Les bases de l'Artiterra 2009 es poden obtenir a http://www.vilanova.cat/cria.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00