Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/08/2011

El juliol finalitza amb increment de l'ocupació turística respecte al 2010

   L'Oficina Municipal de Turisme està situada al parc de Ribes Roges     L'Oficina Municipal de Turisme està situada al parc de Ribes Roges

Segons dades de l'Oficina Muncipal de Turisme, visiten VNG majoritàriament famílies d'origen francès i també de l'àrea de Barcelona

El mes de juliol ha finalitzat, a nivell turístic, amb un increment d'ocupació respecte el juliol de 2010. Segons informen els responsables del sector l'ocupació s'ha incrementat una mitjana d'un 8% tant en l'ocupació d'hotels com en els apartaments i càmpings.

Segons les dades al juliol de l'any passat la mitjana d'ocupació dels hotels va ser d'un 61,5% i enguany s'ha situat en el 69%. Així mateix, en el cas dels apartaments l'increment d'ocupació ha estat similar. Al juliol de 2010 la mitjana va ser del 81% i enguany la mitjana del mes de juliol s'ha situat en el 90,89%. Els càmpings de VNG també han registrat un alça en els nivells d'ocupació d'aquest mes passat del 71,6% del juliol de 2010 al 79,3% d'enguany.

Quant a la tipologia de persones que venen a la nostra ciutat per gaudir de les vacances, segons les visites registrades a l'Oficina Municipal de Turisme, un alt percentatge dels visitants són estrangers. Les dades indiquen que del total de 4.352 visites que ha registrat al juliol l'oficina, gairebé el 50%, 2.147 són persones estrangeres, preferentment de França. A continuació se situen els visitants provinents del Regne Unit i els Països Baixos. Pel que fa a l'origen dels visitants de l'estat espanyol, majoritàriament provenen de la província de Barcelona, 832 persones o d'altres poblacions de l'estat, 376 persones. En aquest darrer cas, Madrid, Aragó, València, País Basc i Navarra són els principals punts de sortida de les persones que han triat Vilanova i la Geltrú per passar les seves vacances.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00